Devold Expedition man shirt:

Varm og god trøye fra Devold

Trøye for de kalde dagene

Holder deg varm denne

En tynn ulltrøye – det er blant basisplaggene for mange vintersyklister. Her er ei trøye som er litt tykkere. Trøya passer på kaldere dager, gjerne når det er noen minusgrader.

Dette er den varmeste trøya fra Devold, ei tolags ulltrøye som puster godt.

Passformen er også god. Enkelte trøyer er så trange at de føles kalde. Det er ikke tilfelle her. Her er det plass til litt luft i mellom. Litt tykkere og grovere ulltrøyer kan tidvis klø litt, det var ikke tilfelle her. 90 % merinoull kan ta æren for det.

På ekstra kalde dager har vi brukt denne ulltrøya utenpå en tynnere trøye. Det er en kombinasjon som også fungerer godt. Vi har både syklet og gått på ski med trøya, passer godt til begge deler.

Finnes også som bukse.

PS – trøya kan også karakteriseres som et strømsparende tiltak. På enkelte kjølige vinterdager når det har vært litt kaldt i huset har vi tatt på denne trøya heller enn å skru på flere ovner. Sånn sett burde varme ulltrøyer fått støtte fra Enova…

Syklistenes Landsforening tar ikke ansvar for hvor lenge produsenten har dette produktet tilgjengelig for salg. En del produkter produseres bare i en kort tidsperiode, og vi har ikke mulighet til å følge opp om butikkene har disse produktene til salgs.
Kortlenke til denne testen:

Comments are closed.