Sesongstart på Larsen

Syklistenes Landsforening avd. Hamar inviterer til kickoff på sykkelsesongen på Larsen i Strandgata på Hamar torsdag 30. mars kl. 18-20.

Snøen smelter og det er tid for å tenke på sykkelsesongen. Hva med å legge ut på en lengre sykkeltur i sommer? Visste du i så fall at Mjøstråkk som passerer gjennom Hamar ikke bare er del av nasjonal sykkelrute nr. 7, men også en del av Pilegrimsruta mellom Santiago de Compostela og Nidaros som inngår i det europeiske EuroVelo-nettverket?

Marit Espeland er Nasjonal EuroVelo-koordinator og nasjonal sykkelrutekoordinator i Statens vegvesen. Hun kommer på Larsen denne kvelden og vil orientere om de nasjonale sykkelveirutene i Norge og om planene for videre framdrift av nasjonal sykkelrute nr. 7.

Syklistenes Landsforening byr på forfriskninger fra kafeen til våre medlemmer.

Utsikt med kaffe og sykkel fra Larsen

Utsikt med kaffe og sykkel fra Larsen

Velkommen!

Kortlenke til denne artikkelen:

Comments are closed.