Lyst på elsykkel? Her får du rabatt!

SLF LOO - elsykler

SLF Lillestrøm og omegn har inngått et samarbeid med Wilhelmsen Utleie i Elvegata 52, Lillestrøm (tlf 40070493) slik at du som SLF medlem (mot fremvisning av medlemskort) får 15 % rabatt ved kjøp av ny elsykkel fra EcoRide! Ta gjerne direkte kontakt med Wilhelmsen for å få tilsendt egen prisliste som viser de reduserte prisene for SLF medlemmer!

Det er godt å vite at Wilhelmsen Utleie også samarbeider med Stigs verksted på Strømmen – som også er vår samarbeidspartner der du som SLF medlem får rabatter på sykkelutstyr, nye sykler (inkl ekstrautstyr) og vinterservice av sykkel. For mer info ta kontakt med sykkelbutikkene!

Husk også at våre lokale medlemmer får gode tilbud hos to treningssentre i Skedsmo, Arena trening i Lillestrøm og AVANCIA Sport Center på Skedsmokorset. Mer info om alle de andre medlemsfordeler finnes her!

Kortlenke til denne artikkelen:

Comments are closed.